Biešu salāti ar kazas sieru

SASTĀVDAĻAS:

  • biete – 150 g

  • kazas siers – 50 g

  • balzamiko – ¼  tējkarote

  • ķirbju sēklu eļļa – 20 g

  • spināti, rucola – 30 g

  • valrieksti – 20 g

  • bumbieris sagriezts kubiņos


PAGATAVOŠANA:
  
Bieti izcep cepeškrāsnī, ietītu follijā. Cep apm. 60 min vidēja lieluma bieti. Kārto visas sastāvdaļas uz šķīvja un pasniedz.

ŅEM VĒRĀ!  Ķirbju sēklu eļļas vietā var izmantot mērcīti no olīveļļas un sinepēm.

VIENAS PORCIJAS UZTURVĒRTĪBA:  0B – 6,  T - 18,  OH -5,  Kkal - 211

Iegādājies kādu no uztura speciālistes Ilzes Luteres izstrādātajiem recepšu bukletiem vai špikeriem veselībai!

APSKATĪT PIEDĀVĀJUMU