Iegādājies kādu no uztura speciālistes Ilzes Luteres izstrādātajiem recepšu bukletiem vai špikeriem veselībai!
Biešu salāti ar kazas sieru
SASTĀVDAĻAS:
biete – 150 g
kazas siers – 50 g
balzamiko – ¼ tējkarote
ķirbju sēklu eļļa – 20 g
spināti, rucola – 30 g
valrieksti – 20 g
bumbieris sagriezts kubiņos
PAGATAVOŠANA: Bieti izcep cepeškrāsnī, ietītu follijā. Cep apm. 60 min vidēja lieluma bieti. Kārto visas sastāvdaļas uz šķīvja un pasniedz.
ŅEM VĒRĀ! Ķirbju sēklu eļļas vietā var izmantot mērcīti no olīveļļas un sinepēm.
VIENAS PORCIJAS UZTURVĒRTĪBA:
0B – 6,
T - 18,
OH -5,
Kkal - 211
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.